FAQ

Is het veilig om met iDeal of Bancontact, KBC/CBC of Belfius op de website te betalen?

Absoluut! Wij gebruiken SSL beveiliging om ervoor te zorgen dat al uw persoonlijke informatie is gecodeerd. Wij hebben geen toegang tot uw bankgegevens en slaan deze ook niet op. Uw betalingsgegevens worden verwerkt in een beveiligde omgeving.

Hoe kan ik de status van mijn bestelling controleren?

U ontvangt een orderbevestigingsmail zodra u de bestelling heeft geplaatst. U kunt op de link 'Uw bestelling bekijken' in de orderbevestigingsmail klikken om de status van uw bestelling te controleren. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met het volgnummer om de levering van uw bestelling te volgen (controleer uw spam-map als u de e-mail niet hebt ontvangen). U kunt ook op elk gewenst moment onze website bezoeken en op onze pagina Bestelstatus/Track Your Order klikken om de actuele status van uw bestelling te zien. Als je na 5 werkdagen geen volgnummer van je bestelling hebt ontvangen of geen updates hebt gevonden op onze pagina Bestelstatus, neem dan onmiddellijk contact met ons op via Helpdesk@valentineamsterdam.nl en wij zullen er alles aan doen om dit te onderzoeken. 

Verstuurt u ook internationaal?

Ja! Wij verzenden wereldwijd om ervoor te zorgen dat elke klant plezier beleeft aan zijn of haar winkelervaring bij ons.

Is uw website veilig met mijn persoonlijke informatie?

Absoluut! Wij gebruiken SSL-beveiliging om ervoor te zorgen dat al uw persoonlijke informatie wordt gecodeerd. Wij slaan uw credit card informatie niet op en het zal eenmalig gebruikt worden bij de aankoop van uw product. Daarna worden uw creditcardgegevens gewist.

Hoe bestel ik op jullie website en welke betaalmethoden accepteren jullie?

Zoek gewoon het product dat u wilt en klik op de knop 'Toevoegen aan winkelwagen'. Vul uw verzend- en factureringsgegevens in en wij sturen uw bestelling zo snel mogelijk naar u toe! Wij accepteren Visa, Mastercard, American Express, Google Pay en Apple Pay. We accepteren ook Bankoverschrijving betalingen in USD GBP en EUR, neem dan contact met ons op via Helpdesk@valentineamsterdam.nl.

Biedt Valentine Amsterdam een kwaliteitsgarantie voor alle producten die verkocht worden?

Absoluut! Als het product u niet bevalt of u vindt beschadigingen aan het product, neem dan onmiddellijk contact met ons op! We doen alles wat we kunnen om uw beste winkelervaring te garanderen. U kunt gewoon contact met ons opnemen en we zullen het aanpakken! 

Biedt u een terugbetaling als het product mij niet bevalt?

Absoluut! Als het product u niet bevalt, kunt u het product terugsturen voor een  terugbetaling. Bezoek onze pagina met het retourbeleid voor alle details.

Als u nog vragen hebt die niet in onze FAQ's zijn behandeld, neem dan contact met ons op via Helpdesk@valentineamsterdam.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.